Туреччина знаходиться у першій п’ятірці торговельних партнерів України - посол

Туреччина знаходиться у першій п’ятірці торговельних партнерів України - посол

Укрінформ
Туреччина знаходиться у першій п’ятірці торговельних партнерів України.

Про це заявив посол України в Туреччині Андрій Сибіга під час конференції з нагоди 25-ї річниці встановлення дипломатичних відносин між країнами, що пройшла у Карабюкському університеті, повідомляють у Посольстві України в Турецькій Республіці.

"Андрій Сибіга відзначив позитивні темпи економічного розвитку між двома країнами, зокрема зростання двосторонньої торгівлі на 16%, підкресливши, що Туреччина знаходиться в п’ятірці торговельних партнерів України",- йдеться в повідомленні.

Також посол України поінформував учасників конференції про події в Україні, спричинені російською агресією. Глава української дипмісії наголосив, що Україна високо цінує незмінну позицію Туреччини у питанні підтримки суверенітету та територіальної цілісності нашої держави.

Читайте також: Умеров розкритикував ідею "дуетного" управління Кримом

У свою чергу ректор Карабюкського університету Рефік Полат зазначив, що конференція є гарним прикладом продовження міцних українсько-турецьких відносин. Він запевнив, що Україна завжди може розраховувати на підтримку Туреччини. За його словами, турецький народ буде поруч з народом України і в тяжкі, і в добрі часи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-