АМКУ виявив

АМКУ виявив "змову" та оштрафував учасників тендеру на днопоглиблення

Укрінформ
Антимонопольний комітет України визнав спотвореними результати торгів на днопоглиблювальні роботи. 

Про це йдеться у рішенні АМКУ.

"Під час розгляду Антимонопольним комітетом України справ № 20-26.13/84-17 і № 20-26.13/85-17 було встановлено, що ТОВ «Іріда» і ТОВ «Техморгідрострой Миколаїв» та ПП «Інфлот-Данубіус Ейдженсі» і ТОВ «Техморгідрострой Миколаїв» спотворили результати торгів на днопоглиблювальні роботи. Внаслідок антиконкурентних узгоджених дій учасників вартість договорів із замовником - ДП «Адміністрація морських портів України» (АМПУ) було завищено майже у два рази. Штраф, який було накладено на ТОВ «Іріда» склав 1 466 000 грн., ТОВ «Інфлот-Данубіус Ейдженсі» - 3 640 000 грн, ТОВ «Техморгідрострой Миколаїв» - 76 430 000 грн", - йдеться у рішенні АМКУ.

Читайте також: Прем'єр хоче бачити на всіх засіданнях уряду керівництво НБУ та АМКУ

У процесі формування доказової бази значну частину матеріалів, долучених до справи, було надано Національним антикорупційним бюро України в рамках міжвідомчої взаємодії.

Так, розслідуючи кримінальне провадження за фактом зловживання службовим становищем та розкрадання державних коштів з боку посадових осіб АМПУ, детективи НАБУ направили отримані матеріали до АМКУ. Зазначені матеріали стали підставою для відкриття справ за ознаками антиконкурентних узгоджених дій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-