Прем'єр хоче бачити на всіх засіданнях уряду керівництво НБУ та АМКУ

Прем'єр хоче бачити на всіх засіданнях уряду керівництво НБУ та АМКУ

Укрінформ
Прем’єр-міністр Володимир Гройсман закликав керівництво Національного банку та Антимонопольного комітету відвідувати засідання уряду, а якщо вони не дослухаються, обіцяє доручити поліції примусово приводити їх до Кабміну.

Про це він заявив під час засідання уряду, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Запрошуйте керівництво Національного банку, щоб вони у всіх засіданнях уряду брали участь. Також запрошуйте керівництво Антимонопольного комітету, хай теж беруть участь у засіданні уряду. Я думаю, це вже час, коли їх треба брати (долучати — ред.) до суспільних звітів за їхні дії”, - сказав Гройсман.

Після того, як представники секретаріату КМУ повідомили, що керівників НБУ й АМКУ запрошують на засідання, але вони не приходять, Прем’єр-міністр звернувся з “останнім попередженням” до очільників зазначених структур із закликом відвідувати засідання уряду.

Читайте також: Гройсман поставив ультиматум міністрам

“Якщо не будуть брати участь у роботі уряду, Арсене Борисовичу (до Авакова — ред.), є в нас така функція реагування, як привід, примусовий привід на уряд?... Ми видамо Національній поліції доручення, окреме доручення — привід для участі у засіданні уряду”, - пообіцяв Гройсман.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-