Кубів: Україна з ІСАО співпрацюватимуть у розвитку авіації

Кубів: Україна з ІСАО співпрацюватимуть у розвитку авіації

Укрінформ
Україна продовжить технічну співпрацю та спільний розвиток авіації з Міжнародною організацією цивільної авіації (ІСАО).

Про це перший віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів написав на своїй сторінці у Facebook. 

"Провели зустріч з керівництвом Міжнародної організації цивільної авіації (ІСАО). Домовилися продовжити технічну співпрацю та спільний розвиток авіації, як у сфері виробництва літаків так і кадрову роботу: підготовку фахівців, навчальні програми. Спільних проектів більшає, працюємо разом Україна і Канада", - зазначив Кубів.

Читайте також: Україна зацікавлена у збільшенні експорту товарів до Канади - Кубів

Як повідомляв Укрінформ, українська делегація на чолі з Прем'єр-міністром Володимиром Гройсман із минулої суботи перебуває з візитом у Канаді. Україна і Канада обговорюють низку спільних проектів. Зокрема, щодо будівництва літака Ан-132 (двигуни до нього поставляє «Pratt & Whitney Canada»), створення стартового комплексу для космічних запусків у канадській провінції Нова Скотія (проект планують реалізувати компанія Maritime Launch Services та державне підприємство «Конструкторське бюро «Південне» імені М.К. Янгеля), а також проект кооперації канадських та українських підприємств у запуску наносупутників за допомогою ракети-носія «Мікроспейс-2».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-