Мінагро повідомило про реалізовувані інвеспроекти в галузі на 37 мільярдів

Мінагро повідомило про реалізовувані інвеспроекти в галузі на 37 мільярдів

Укрінформ
За результатами першого півріччя 2017 року в агропромисловому комплексі країни реалізується 233 інвестиційних проекти, загальна вартість яких становить понад 36,7 млрд гривень.

Про це повідомляє прес-служба Мінагрополітики.

"Головним джерелом фінансування капітальних інвестицій залишаються власні кошти підприємств та організацій – понад 76% від загальної вартості", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що найбільша кількість інвестпроектів впроваджується у: Полтавській та Черкаській – по 23 од., Херсонській – 22 од., Вінницькій – 20 од., Київській та Кіровоградській – по 18 од. областях.

Читайте також: Мінагро: Україна планує експортувати 16,5 мільйона тонн пшениці

Вартість інвестиційних проектів, що реалізуються в регіонах, варіюється від 0,9 млн грн до 9,6 млрд грн.

Вінницька, Одеська, Сумська, Київська та Черкаська області є лідерами серед регіонів із капіталовкладень в аграрний сектор, сумарна частка яких становить 79% до загальної вартості інвестиційних проектів, що реалізуються в АПК країни.

Найбільша активність інвестиційної діяльності у січні-червні 2017 року спостерігалася у Херсонській, Запорізькій, Чернігівській, Полтавській, Кіровоградській областях. Обсяги освоєння капітальних інвестицій у цих регіонах склали понад 1 млрд гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-