Вовк поскаржився на

Вовк поскаржився на "грубе втручання" у роботу НКРЕКП

Укрінформ
Голова НКРЕКП Дмитро Вовк збирається передати інформацію про два факти "грубого втручання" в роботу енергетичного регулятора Секретаріату енергетичного співтовариства.

Про це він написав у Фейсбук.

"Інформацію про два випадки грубого втручання в роботу Комісії надамо в рамках аудиту Секретаріату Енергетичного співтовариства", - сказав Вовк.

За його словами, газета "Урядовий кур'єр", що є офіційним друкованим органом Кабінету Міністрів, у "нахабній письмовій формі" визнала ручне регулювання друку постанов Комісії.

"Запропонували узгоджувати графік друку з Секретаріатом Кабінету Міністрів України", - написав Вовк.

Крім того, він зазначив, що один з правоохоронних органів обурений фактом відсутності реєстрації постанов у Міністерстві Юстиції.

"Поважати та виконувати закони, у тому числі, спеціальний - про Регулятора, де це визначено однією з засад незалежності Комісії - за потрібне він не вважає", - прокоментував голова НКРЕКП.

Читайте також: Кабмін обрав "свого" члена номінаційної комісії з призначення членів НКРЕКП

Нагадаємо, Верховна Рада та Уряд визначилися зі своїми представниками конкурсної комісії, що в рамках ротації НКРЕКП здійснює добір нових членів. Свої пропозиції також має подати Президент України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-