Туреччина вже зараз готова інвестувати в Україну - посол

Туреччина вже зараз готова інвестувати в Україну - посол

Укрінформ
У Запоріжжі відкрилося представництво міжнародного союзу бізнесменів України та Туреччини TUID. 

Про це повідомляє прес-служба Запорізької мерії. 

На відкритті Надзвичайний і Повноважний посол Турецької республіки в Україні Йонет Джан Тезель підкреслив, що Туреччина вже зараз готова інвестувати в розвиток України.

«Зовсім недавно відбувся візит президента Реджепа Ердогана в Україну, в ході якого було підписано План дій з розвитку двосторонніх відносин між Україною і Туреччиною на найближчі роки, а також двосторонню угоду про захист інвестицій. Упевнений, вже найближчим часом наш спільний бізнес відчує на собі благотворні результати цієї зустрічі. Ми інформовані про проблеми, які є в Україні, але майбутнє країни досить яскраве, і ми готові в нього інвестувати», - сказав Йонет Джан Тезель.

Читайте також: Омелян обговорив оновлення рухомого складу Укрзалізниці з німецькими партнерами

Союз TUID утворений 24 березня 2009 року. Компанії, що входять до нього, працюють у таких галузях, як будівництво, телекомунікації, машинобудування, виробництво текстилю, банківська справа, роздрібна торгівля, закупівля сировини, металургія, сільське господарство і туризм. Основний принцип роботи TUID полягає в координації діяльності підприємців обох країн, спрямованій на розвиток їхнього бізнесу.

TUID працює також у сфері зміцнення соціальних відносин між державами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-