ДФС: Цьогоріч цифрові підписи отримали 238 тисяч клієнтів, з 2012 року - 2,35 мільйона

ДФС: Цьогоріч цифрові підписи отримали 238 тисяч клієнтів, з 2012 року - 2,35 мільйона

Укрінформ
Протягом 2017 року цифрові підписи від ДФС отримали 238 тисяч клієнтів.

Про це повідомляє прес-служба ДФС.

«Протягом 2017 року 238 167 клієнтів отримали 817 310 посилених сертифікатів відкритих ключів від Акредитованого центру сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту ДФС», - йдеться в повідомленні.

Загалом, починаючи з травня 2012 року (відколи запрацював центр), послуги електронного цифрового підпису отримали 2,35 млн клієнтів, яким сформовано 5,95 млн посилених сертифікатів. З початку 2017 року програмно-технічним комплексом АЦСК ІДД ДФС було оброблено 248 млн запитів клієнтів (1,25 млн в день). Акредитований центр сертифікації ключів ІДД ДФС - єдиний в Україні акредитований центр сертифікації ключів, який надає послуги електронного цифрового підпису усім без виключення суб'єктам господарювання, органам державної влади, органам місцевого самоврядування, підприємствам, установам і організаціям усіх форм власності та фізичним особам на безоплатній основі. 

Читайте також: ДФС та бізнес домовились разом сприяти конкурентності на ринку нафтопродуктів

Звертаємо увагу, що посилені сертифікати, сформовані Акредитованим центром, не мають обмежень щодо сфери застосування та можуть використовуватись для організації електронного документообігу з використанням ЕЦП.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-