ДФС та бізнес домовились разом сприяти конкурентності на ринку нафтопродуктів

ДФС та бізнес домовились разом сприяти конкурентності на ринку нафтопродуктів

Укрінформ
Державна фіскальна служба та бізнес посилюють співпрацю для забезпечення рівних та конкурентних умов функціонування ринку нафтопродуктів.

Про це йшлося під час зустрічі в.о. голови ДФС Мирослава Продана з представниками галузі нафто- та газовидобування - членами Ради з питань стимулювання інвестицій та підприємницької діяльності, Громадської ради ДФС та профільних асоціацій.

«П'ята зустріч із циклу секторальних робочих нарад, ініційованих керівництвом ДФС та членами інвестради, була присвячена проблематиці нафто-газовидобувної промисловості», - йдеться в повідомленні.

За словами Продана, проблемні питання, які порушуються бізнесом на подібних зустрічах, оперативно вирішуються, якщо вони знаходяться у площині адміністрування податків. В інших випадках за результатами обговорення цих питань надаються відповідні доручення структурним підрозділам ДФС та готуються звернення до органів виконавчої влади та законотворців з консолідованими пропозиціями ДФС і представників бізнесу.

«Ми зацікавлені у створенні сприятливих умов для ведення бізнесу на ринку пального. Адже представниками цих галузей до бюджету з початку року спрямовано понад 50 млрд грн податкових платежів. Саме забезпечивши рівні конкурентні умови для всіх учасників ринку та зруйнувавши тіньові схеми, ми забезпечимо належні  надходження до бюджету», - зазначив Продан.

Читайте також: Реєструвати податкові накладні бізнесу буде простіше - урядовий законопроект

За останні два роки перевірено понад 500 суб'єктів господарювання, які здійснюють продаж паливно-мастильних матеріалів через АЗС. За результатами проведених документальних перевірок донараховано податків та штрафних санкцій на суму 3,2 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-