Гройсман: Україна увійшла в стадію економічного зростання

Гройсман: Україна увійшла в стадію економічного зростання

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман переконаний, що останні економічні показники свідчать про те, що Україна увійшла в стадію економічного зростання.

Про це глава українського уряду заявив у своєму виступі на закритті форуму Moldova Business Week-2017 в Кишиневі, повідомляє власний кореспондент Укрінформу в Молдові.

«За останні три роки ми пройшли непростий шлях. Але за ці роки Україна стала сильнішою, інституціонально сильнішою. Останні економічні показники (більш ніж двовідсоткове зростання) свідчать про те, що наша країна увійшла в стадію економічного зростання», - наголосив Гройсман.

За словами глави українського уряду, головне завдання сьогодні - забезпечити подальше економічне зростання, звісно, при здійсненні системних реформ в економіці.

Читайте також: Обсяг торгівлі між Україною та Молдовою зріс на 30% - прем'єр Філіп

Гройсман висловив упевненість в тому, що закладені в бюджет на 2018 рік показники тривідсоткового зростання економіки можуть бути перевищені.

Як повідомляв Укрінформ, у п'ятницю, 6 жовтня, Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман прибув з офіційним візитом у Молдову.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-