Обсяг торгівлі між Україною та Молдовою зріс на 30% - прем'єр Філіп

Обсяг торгівлі між Україною та Молдовою зріс на 30% - прем'єр Філіп

Укрінформ
Прем'єр-міністр Молдови Павел Філіп вважає Україну одним із головних торговельно-економічних партнерів своєї країни.

Про це глава молдавського уряду заявив в своєму виступі на форумі Moldova Business Week-2017 Кишиневі, в якому бере участь і Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, повідомляє власний кореспондент Укрінформу в Молдові.

"З особливим задоволенням хочу привітати на форумі Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана, який прилетів до Молдови на чолі великої делегації бізнесменів. Відносини між нашими державами перебувають на хорошому рівні, а Україна сьогодні - один з головних торговельно-економічних партнерів нашої країни", - сказав молдавський прем'єр.

За його словами, обсяг торгівлі між Україною та Молдовою зріс більш ніж на 30% у порівнянні із аналогічним періодом минулого року, а у Молдові працюють тисяча сто двадцять вісім підприємств з українським капіталом.

Читайте також: У Молдові пропонують скасувати трудові книжки

Філіп висловив упевненість, що участь української делегації у бізнес-форумі сприятиме розвитку інвестиційного бізнесу, реалізації нових проектів у дусі доброго партнерства між державами.

Молдовський прем'єр особливо підкреслив, що під час візиту Гройсмана до Кишинева будуть підписані ще дві угоди про співпрацю у сфері реадмісії та спільного контролю на молдовсько-українському кордоні.

Як повідомляв Укрінформ, у п'ятницю, 6 жовтня, Гройсман відвідує із офіційним візитом Молдову.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-