Кабмін не відступав від земельної реформи

Кабмін не відступав від земельної реформи

Укрінформ
Уряд продовжує працювати над реформою земельних відносин, проводячи наразі роз’яснення її суті. 

Про це заявив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман у суботу, 16 вересня, під час виступу на пленарному засіданні 14-го щорічного міжнародного форуму "Ялтинська європейська стратегія" (YES), повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми не відступили. Більше того, ми вважаємо, що реформа земельних відносин є надзвичайно важливою,  у тому числі для розвитку національної економіки", - сказав він, коментуючи питання про те, чи відступив уряд від земельної реформи.

За словами Гройсмана, наразі уряд заявив про свою чітку позицію (у співпраці зі Світовим банком та іншими міжнародними партнерами) - який формат і яка модель будуть впроваджуватися у земельних відносинах.

Читайте також: Фонд держмайна "гальмує" приватизацію – Прем'єр

"Це має відбуватися в інтересах українців. І ця реформа є дуже чутливою, і ми нікуди не відступали. Ми проводимо далі роз’яснення і комунікацію. Ми хочемо, щоб кожна людина в країні розуміла, в чому сутність цієї реформи, як вона буде проведена. Люди мають отримати чіткі гарантії, що ніхто українську землю з іноземних громадян не зможе ні придбати, ні якимось іншим чином заволодіти", - заявив Прем’єр-міністр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-