Майно липецького Roshen залишили під арештом до грудня

Майно липецького Roshen залишили під арештом до грудня

Укрінформ
Басманний суд Москви продовжив арешт 12 об'єктів нерухомості кондитерської корпорації Roshen в Липецьку.

Про це пише Інтерфакс.

"За клопотанням слідчого термін забезпечувального арешту, накладеного на 12 об'єктів нерухомості, продовжено до 13 грудня", - повідомила прес-секретар суду Юнона Царьова.

Під арешт потрапили склад готової продукції, чотири цехи, будівля допоміжного корпусу, а також сім земельних ділянок загальною площею понад 700 тис. кв. метрів. Захід дозволяє фабриці експлуатувати заарештоване майно, однак забороняє продавати або здавати його в оренду.

Читайте також: Липецький Roshen відмовляється платити в бюджет РФ 48 мільйонів рублів

28 квітня кондитерська корпорація Roshen заявила про арешт майна ВАТ "Липецька кондитерська фабрика "Рошен" загальною вартістю 2 млрд рублів.

Арешт майна накладений у рамках розслідування кримінальної справи за фактом шахрайського розкрадання (ч. 4 ст. 159 КК РФ) 180 млн рублів шляхом незаконного відшкодування з бюджету РФ податку на додану вартість ВАТ "Липецька кондитерська фабрика "Рошен". На території фабрики, а також в офісах науково-виробничої фірми "Металлимпресс" в Нижньому Новгороді були проведені обшуки.

Читайте також: Фабрика Roshen у Липецьку розпродала майно і звільнила співробітників

За даними слідства, в 2012-2013 роках представники зазначених організацій направили до міжрегіональної подтакової інспекції у Липецькій області підробні документи про нібито виконані в 2012 році роботи з будівництва кондитерської фабрики на загальну суму більше 1 млрд рублів, у тому числі вимагаючи відшкодування ПДВ у розмірі понад 180 млн рублів.

У червні стало відомо, що липецька кондитерська фабрика, склад готової продукції і торговий дім ТОВ "Рошен" повністю зупинили діяльність у Росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-