Липецький Roshen відмовляється платити в бюджет РФ 48 мільйонів рублів

Липецький Roshen відмовляється платити в бюджет РФ 48 мільйонів рублів

Укрінформ
Арбітражний суд Липецької області 20 червня розгляне позов фабрики Roshen про визнання незаконним рішення Міжрайонної інспекції Федеральної податкової служби про виплату в бюджет понад 48 млн рублів.

Про це повідомляє російський "Інтерфакс".

Судячи з матеріалів, розміщених на сайті суду, в березні поточного року Міжрайонна інспекція щодо найбільших платників податків по Липецькій області виявила правопорушення і нарахувала кондитерській фабриці недоїмку з податку на додану вартість в сумі 28,66 млн руб, пеню - 8,3 млн рублів і штраф у розмірі 11,45 млн руб.

31 травня до суду надійшов позов Липецької кондитерської фабрики про визнання рішення МІФПС незаконним. Суд прийняв заяву до розгляду 5 червня.

Крім того, КФ Roshen подала клопотання про вжиття забезпечувальних заходів у вигляді заборони МІФПС проводити дії, пов'язані з виконанням свого рішення.

КФ Roshen вказала на те, що примусове рішення завдасть значної шкоди підприємству. Однак суд вирішив заяву "АТ Липецька кондитерська фабрика Roshen" про забезпечення позову залишити без руху".

Суд запропонував заявнику до 16 червня надати суду бухгалтерський баланс, звіт про фінансові результати, довідку про стан розрахунків по податках, зборах, пені й штрафів та інші матеріали для підтвердження підстав застосування забезпечувальних заходів.

Як повідомлялося, в січні цього року Roshen оголосила про зупинку роботи фабрики в Липецьку. Таке рішення прийнято з економічних і політичних причин.

Липецька кондитерська фабрика Roshen - українська кондитерська фабрика, розташована на території Росії в місті Липецьк по вул. Доватора, 3-а.

ВАТ "Липецька кондитерська фабрика" Roshen" була придбана в 2002 році. Майно фабрики залишається під арештом, накладеним Басманним судом м. Москви. Рішення про арешт допускає використання майна, але забороняє будь-які операції з ним (продаж, відчуження).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-