У Фонді держмайна не підтверджують призначення очільника

У Фонді держмайна не підтверджують призначення очільника

Укрінформ
У Фонді державного майна України відмовляються коментувати, підтверджувати чи спростовувати призначення виконуючим обов'язки ФДМУ керівника аппарату Віталія Трубарова  замість Дмитра Парфененка.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу. 

"Ми не даємо коментарів з цього приводу", - відповіли в приймальні Трубарова.

Нагадаємо, у ЗМІ з'явилося повідомлення про призначення Трубарова в.о. керівника ФДМУ сьогодні, на засіданні Кабміну.

В органах ФДМУ Трубаров почав працювати в 2002 році в Донецьку на посаді спеціаліста першої категорії регіонального відділення Фонду державного майна України по Донецькій області. А вже у травні 2003 року обійняв посаду керівника цього відділення.

У Києві Трубаров опинився в 2010 році, коли був призначений заступником начальника, згодом - першим заступником начальника, начальником регіонального відділення Фонду державного майна України по м. Києву. До цього призначення Трубаров працював заступником начальника Державної податкової інспекції у Ворошиловському районі м. Донецька.

Керівник аппарату Фонду державного майна України Трубаров був призначений у квітні 2017 року.

Читайте також: Продаж Ахметову блокпакетів п'яти обленерго у ФДМУ назвали "злагодженою командною роботою"

Нагадаємо також, що Верховна Рада України на пленарному засіданні 13 квітня 2017 року схвалила звільнення Ігоря Білоуса з посади голови ФДМ за власним бажанням.

Після відходу Білоуса наказом по Фонду в.о. глави приватизаційного відомства був призначений його перший заступник Дмитро Парфененко, який вже очолював Фонд в цьому статусі двічі: в 2008-2010 рр. і з червня 2014 року по травень 2015 року.

На посаді в.о. керівника ФДМУ Парфененко відзначився продажем наприкінці серпня блокуючих пакетів 5 обленерго структурам Ріната Ахметова - ПАТ "ДТЕК Донецькобленерго",  ПАТ "ДТЕК Західенерго", ПАТ "Київенерго", ПАТ "ДТЕК Дніпроенерго", ПАТ "ДТЕК Дніпрообленерго". У результаті продажу, безпосередні компанії Ахметова й афільовані з ними структури отримали у власність у загальному виразі понад 95% у кожному з обленерго.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-