У Києві наприкінці вересня збереться міжнародний інвестфорум

У Києві наприкінці вересня збереться міжнародний інвестфорум

Укрінформ
У Києві 26 вересня відбудеться міжнародний Інвестиційний форум.

Про це повідомила прес-служба КМДА. 

"26 вересня у КВЦ «Парковий» київська влада збере світових інвесторів, щоб презентувати їм ключові інвестиційні проекти, а також представити потенціал співпраці у сфері кіноіндустрії, ділового туризму та інших сферах розвитку міської туристичної інфраструктури", - йдеться у повідомленні. 

Учасниками Форуму стануть провідні експерти міжнародного рівня, які мають досвід діяльності у сфері тематичного спрямування панельних секцій. Міністр сталого розвитку і туризму Чорногорії Павле Радулович, заступник міського голови Гданська Алєксандра Дулькєвіч поділяться досвідом управління сферою туризму в їхніх країнах. Також у заході візьмуть участь Катаріна Георге, німецький урбаніст з успішними проектами з реорганізації та благоустрою Берліна, Дамаска, Бейрута, Рудольф Греф, експерт із міського розвитку GIZ, та д-р Катаржина Млинчак-Закс, генеральний менеджер галереї Krupa, координатор міжнародних відносин «Вроцлав 2016-Європейська столиця культури» поділяться з присутніми успішними кейсами.

Читайте також: Мінекономіки назвало найбільших міжнародних донорів України

Як зазначив перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс, минулого року на Інвестиційному форумі у форматі презентацій було представлено 60 міських проектів, вартість яких складає близько 100 мільярдів гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-