На Закарпатті відкривають асфальтний завод для ремонту доріг

На Закарпатті відкривають асфальтний завод для ремонту доріг

Укрінформ
У Хустському районі Закарпаття, у промзоні села Рокосово, відкривають новий асфальтний завод для потреб ремонту автомобільних доріг, насамперед траси Мукачево - Рогатин. 

Про це повідомляє голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль на своєму офіційному сайті.

«У вівторок, 29 серпня, у промисловій зоні села Рокосово Хустського району урочисто відкриють новий асфальтний завод для ремонту автомобільних доріг, зокрема, автотраси державного значення Мукачево – Рогатин. Саме для потреб цієї дороги в першу чергу буде вироблятися асфальт у Рокосові», - йдеться в повідомленні.

Москаль пообіцяв особисто бути на нового підприємства.

«Потужність заводу 160 тонн асфальту на годину, робота передбачається в три зміни, а дальність доставки асфальту від місця виготовлення сягає 100 кілометрів. Це значить, що новий завод повністю забезпечить асфальтом ремонт дороги Мукачево – Рогатин від Рахівського району і аж до Мукачева», - каже Москаль.

За його інформацією, після цього завод працюватиме для ремонту інших доріг.

Читайте також: Перші танки "Оплот" надійдуть в армію вже цього року - Порошенко

Окремо голова Закарпатської ОДА наголосив на позиції мешканців Рокосова, котрі підтримали будівництво заводу в промзоні села. Люди розуміють, що без потужного виробництва асфальту неможливі якісні дороги як у їхньому районі, так і в області загалом – тому й дали добро новому підприємству на громадських слуханнях, повідомляють у прес-службі Москаля.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-