Укроборонпром обіцяє до 80% передоплати за виконання замовлень

Укроборонпром обіцяє до 80% передоплати за виконання замовлень

Укрінформ
"Укроборонпром" готовий платити вітчизняним підприємствам до 80% передоплати за замовлені у них компоненти та агрегати для нового українського озброєння.

Про це заявив журналістам у понеділок в Херсоні під час відвідання Херсонського державного заводу "Палада" генеральний директор Державного концерну "Укроборонпром" Роман Романов, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Для того, щоб випускати нове, розробляти і випускати нові зразки продукції, нам потрібні компоненти, нам потрібна елементна база. Практично "Укроборонпром" приходить в кожен регіон як інвестор. До 80% передоплати ми готові дати на будь-який виробничий майданчик, де нам зроблять комплектуючі та агрегати", - розповів Романов.

Читайте також: Запорізьке підприємство створює РЛС нового покоління

Як він наголосив, до 2014 року українське військове озброєння було спроектоване таким чином, що половину комплектуючих для його виробництва Україна отримувала з-за кордону. "І наше завдання - максимально консолідувати наявні в країні можливості, можливості всієї промисловості країни, і виробляти тут, всередині країни, те, що нам в 2014 році стало недоступне", - сказав керівник ДК "Укроборонпром".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-