Рада ухвалила зміни до Дежбюджету-2017

Рада ухвалила зміни до Дежбюджету-2017

Укрінформ
Народні депутати ухвалили в цілому проект Закону № 6600 "Про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2017 рік".

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, відповідне рішення підтримали 226 нардепів.

Проект Закону, згідно з пояснювальною запискою, підготовлено з метою спрямування перевиконання дохідної частини державного бюджету для збільшення видатків на вирішення найнагальніших проблемних питань оборони, громадського порядку та безпеки держави, соціально-економічних та інших нагальних питань.

«Одні з ключових питань, які були врегульовані під час підготовки законопроекту до другого читання - збільшення за спеціальним фондом конфіскованих коштів майже на 11 мільярдів гривень, з розподілу на програми оборони і безпеки - майже 6 мільярдів гривень, на дороги - 1 млільярд гривень, розвиток системи охорони здоров'я у сільській місцевості - 4 мільярди гривень, збільшення видатків на нацбезпеку і оброну з урахуванням останнього рішення РНБО, на соціально-економічний розвиток територій - на 1 мільярд гривень», - сказав представник Бюджетного комітету парламенту нардеп Олександр Горбунов, презентуючи законопроект.

Він також додав, що на створення житла для дитячих будинків сімейного типу передбачено збільшення фінансування на 200 мільйонів гривень, видатків на освіту збільшено на 186,1 мільйон гривень, а на лікування громадян закордоном додатково виділили 16 мільйонів гривень.

Читайте також: Великий бізнес поповнив держбюджет на 129 мільярдів

Як повідомляв Укрінформ, 22 червня парламент підтримав у першому читанні урядовий законопроект про внесення змін до Державного бюджету на 2017 рік.

Документом передбачається, зокрема, збільшення доходів на 26 млрд гривень, а видатків на 27 млрд гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-