На Луганщині припинено діяльність міжнародного центру мінімізації

На Луганщині припинено діяльність міжнародного центру мінімізації

Укрінформ
Податкова міліція у Луганській області спільно зі спецпідрозділом «Фантом» та прокуратурою припинили діяльність центру мінімізації митних платежів з обігом понад 100 млн грн.

Про це повідомляє прес-служба ДФС.

«В рамках проведення операції «Рубіж-2017» та розслідування кримінального провадження за ч. 3 ст. 212 КК України на Луганщині в районі проведення АТО встановлено групу осіб, які надавали послуги з ввезення на митну територію України товарів народного споживання із заниженням митної вартості, що призвело до ненадходження в бюджет митних платежів у розмірі понад 10 млн грн», - йдеться у повідомленні.

У відомстві зазначають, що імпорт товарів здійснювався з РФ, Китаю, Польщі та Сербії. До складу «центру» входили три підприємства - імпортери, шість підприємств - нерезидентів, зареєстрованих у РФ, і 29 фіктивних фірм. Основними замовниками послуг були підприємства реального сектору економіки Луганської, Запорізької, Кіровоградської, Дніпропетровської та Львівської областей. Для заниження митних платежів організаторами «центру» використовувалися печатки та документи підконтрольних нерезидентів.

«Обсяг імпортованих через підконтрольні «центру» суб'єкти господарювання товарно-матеріальних цінностей протягом 2015-2017 років склав понад 100 млн грн», - додають у ДФС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-