Бюджетний комітет Ради провів

Бюджетний комітет Ради провів "історичне" засідання

Фото
Укрінформ
У місті Краматорськ Донецької області сьогодні, 19 травня, відбулось засідання бюджетного комітету Верховної Ради України.

Про це повідомили в Департаменті інформаційної та внутрішньої політики Донецької обласної військово-цивільної адміністрації.

"Сьогодні у Краматорську відбулось перше в історії України виїзне засідання Комітету Верховної Ради України з питань бюджету під головуванням Андрія Павелко, на якому були присутні голова Донецької обладміністрації Павло Жебрівський, перший заступник голови ОДА Євген Вілінський та заступник голови ОДА Віктор Ремський. Також у засіданні комітету взяли участь народні депутати від Донецької області Максим Єфімов та Олег Недава", - йдеться у повідомленні.

Під час засідання було розглянуто три головні питання: щодо формування місцевих бюджетів, втілення інфраструктурних проектів та ремонту основних автомобільних доріг області. Керівництво Донецької обладміністрації повідомило про хід реалізації основних державних програм та відзвітувало про виконання головних проектів.

Павелко зазначив, що сьогодні історична подія – вперше відбулось виїзне засідання бюджетного комітету. Він також підкреслив, що питання, які стосуються Донецької та Луганської областей, в парламенті та комітеті стоять на першому місці.

"Кожний з представників нашого комітету – це частинка України. Хтось родом з Чернігівщині, хтось з Дніпра, хтось з Львівщини чи Донеччини. Все це ще раз підтверджує, наскільки єдине наше прагнення підтримати Донеччину, підтримати всі ті програми, які виконуються під керівництвом Павла Жебрівського", – наголосив Павелко.

Глава області Жебрівський подякував голові бюджетного комітету за постійну підтримку в парламенті та зазначив, що саме сьогодні депутати мали можливість побачити все на власні очі та зрозуміти, що гроші були використані не даремно. "Наша спільна відповідальність за відновлення територіальної цілісності обласної державної адміністрації і народних депутатів – ефективне використання коштів державного бюджету і показати, що там, де Україна, там класно, модерно, там супер", – підкреслив він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-