Місія ЄС передасть відомству Насірова прилади для виявлення наркотиків

Місія ЄС передасть відомству Насірова прилади для виявлення наркотиків

Укрінформ
Голова Державної фіскальної служби Роман Насіров та голова Консультативної місії Європейського союзу з реформування сектору цивільної безпеки України Кястутіс Ланчінскас підписали договір про передачу ДФС обладнання для виявлення наркотичних засобів та прекурсорів у безповоротне користування.

Про це повідомляє прес-служба ДФС.

"Згідно з договором, фіскальній службі як міжнародна технічна допомога буде передане обладнання для виявлення наркотичних засобів та прекурсорів. Отримане обладнання ДФС використовуватиме відповідно до завдань проекту зі зміцнення спроможності ДФС у сфері виявлення нелегального переміщення наркотичних засобів та прекурсорів", - йдеться у повідомленні.

Під час зустрічі Ланчінскас запевнив у готовності місії і надалі надавати підтримку ДФС, як шляхом консультацій, так і через забезпечення фіскальних органів необхідним обладнанням.

«З огляду на те, що економіка України все більше інтегрує в ЄС завдяки поглибленій та всеосяжній зоні вільної торгівлі (DCFTA), та зважаючи на зростання транскордонної торгівлі, все більш важливою стає активізації транскордонного співробітництва у спільній боротьбі з незаконним обігом наркотиків. Вживання наркотиків тягне за собою ряд додаткових проблем для суспільства, в тому числі розпад сім'ї, зростання злочинності і розповсюдження таких захворювань як ВІЛ / СНІД. Ми пишаємося тим, що допомагаємо Україні у вирішенні цих проблем», - наголосив Ланчінскас.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-