Україна і Фінляндія виходять на новий рівень співпраці - Зубко

Україна і Фінляндія виходять на новий рівень співпраці - Зубко

Укрінформ
Підписавши українсько-фінський Меморандум про взаєморозуміння в галузі енергоефективності, відновлюваних та альтернативних видів джерел енергії, Україна виходить на новий рівень співпраці.

Про це кореспондентові Укрінформу розповів віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко, який у вівторок підписав меморандум від України.

«У нас є зараз тісна співпраця з питань енергоефективності з фінським урядом і фінською фінансовою корпорацією НЕФКО (Північна Екологічна Фінансова Корпорація. - Ред.). Є близько 100 проектів, що впроваджуються в Україні. І є 47, які вже впроваджено. Є 44 мільйони євро, це кредитний портфель, і 16 грантів. Підписавши меморандум, ми виходимо на новий рівень співпраці. Це стосується надання технічної допомоги, технічних рішень щодо як відновлюваних, альтернативних видів енергії, так і енергозбереження», - сказав Зубко.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні під час офіційного візиту до Гельсінкі української делегації на чолі з Президентом України підписано українсько-фінський Меморандум про взаєморозуміння в галузі енергоефективності, відновлюваних та альтернативних видів джерел енергії. З фінської сторони документ підписав міністр зовнішньої торгівлі і розвитку Кай Мюккянен.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-