Порошенко призначив відповідального за нацбезпеку в економіці

Порошенко призначив відповідального за нацбезпеку в економіці

Укрінформ
Контроль за виконанням рішення Ради національної безпеки і оборони "Про невідкладні заходи щодо забезпечення національної безпеки України в економічній сфері та захисту інтересів вкладників" покладається на Секретаря РНБО Олександра Турчинова.

Про це йдеться в указі Президента від 18 грудня 2016 року №560/2016. http://www.president.gov.ua/documents/5602016-20930

"Відповідно до статті 107 Конституції України постановляю: 1. Увести в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 18 грудня 2016 року "Про невідкладні заходи щодо забезпечення національної безпеки України в економічній сфері та захисту інтересів вкладників" (додається). 2. Контроль за виконанням рішення Ради національної безпеки і оборони України, введеного в дію цим Указом, покласти на Секретаря Ради національної безпеки і оборони України", - йдеться в указі.

Указ набуває чинності з дня його опублікування.

Нагадаємо, Кабінет міністрів на засіданні в неділю розглянув питання забезпечення стабільності у фінансовій системі країни. Беручи до уваги результати засідання Ради національної безпеки і оборони України, уряд підтримав пропозицію Національного банку та Ради фінансової стабільності про перехід ПАТ "ПриватБанку" у стовідсоткову державну власність. Передбачено, що держава в особі Міністерства фінансів стане власником 100% акцій ПАТ "ПриватБанку" та гарантує безперебійне функціонування цієї установи та збереження коштів його клієнтів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-