У США очікують розширення бізнесу з Україною при Трампі

У США очікують розширення бізнесу з Україною при Трампі

Укрінформ
У діловому середовищі США вважають "гарним знаком" висування на ключові посади в адміністрації Дональда Трампа представників крупного бізнесу, що створить нові можливості для міжнародних зв'язків Сполучених Штатів, у тому числі з Україною.

Про це розповів у коментарі Укрінформу президент Ділової ради США-Україна Морган Вільямс.

"Це гарний знак, що обраний президент і призначені ним кандидати на ключові посади в новій адміністрації, очевидно, матимуть більш активний діловий підхід, спрямований на розширення бізнесу та розвиток економіки. З такими потужними бізнес-гравцями і фінансовими лідерами (в новій адміністрації - ред.) Сполучені Штати лише зміцнять свою економічну та фінансову потужність у світі", - зауважив він.

Вільямс також висловив переконання, що це "створює нові можливості для ділових відносин між США і Україною".

Крім того, зауважив він, сьогодні створюються нові можливості для збільшення експорту в Україну. "Отже, ми думаємо, що це дозволить поліпшити ситуацію",- наголосив Вільямс.

Оцінюючи перспективи розвитку української економіки, президент Ділової ради зауважив, що вона має ознаки покращення, але потрібно знайти спосіб прискорити її розвиток. "Ми очікуємо, що український уряд реалізовуватиме більше реформ, у тому числі для того, щоб ділові кола почувалися комфортніше, а також щоб поліпшити бізнес-середовище в країні. Він зауважив, що йдеться, передусім, про реформи законодавства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-