Експо-2017: виставка альтернативної енергетики проводить день України

Експо-2017: виставка альтернативної енергетики проводить день України

Укрінформ
У Казахстані на Всесвітній виставці альтернативної енергетики Експо-2017 у місті Астана проходить національний день України, а паралельно з ним - українсько-казахстанський бізнес-форум.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Участь у відкритті Національного дня взяли віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко, який також є комісаром України на виставці, голова Держенергоефективності Сергій Савчук, тимчасовий повірений у справах України в Республіці Казахстан Володимир Джиджора, заступник міністра енергетики та вугільної промисловості Наталя Бойко.

"Україна є єдиною та унітарною державою, яка бореться за свою незалежність. І Україна вимагає від наших партнерів підтримки її територіальної цілісності, виконання резолюції ГА ООН. Україна також бореться за свою енергонезалежність, щоб будувати своє майбутнє. Саме сьогодні Україна проводить реформи", - сказав Зубко.

За його словами, інвестиційний ринок України оцінюється у 40 млрд дол.

"Ці кошти можна вкласти та отримати прибутки. Україна є надійним партнером. Ми хочемо співпрацювати з Казахстаном, тож працюємо над створенням сталого шляху від Китаю до Європейського Союзу. Проект готувався два роки, він дасть можливість посилити нашу співпрацю та товарообіг між нашими країнами", - додав Зубко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-