Brent торгується на рівні $56,81

Brent торгується на рівні $56,81

Укрінформ
Ціни на нафту в середу вранці демонструють позитивну динаміку на оптимізмі інвесторів щодо виконання домовленостей про скорочення видобутку учасниками віденських угод.

Про це свідчать дані біржових торгів на сайті Investing.com.

Вартість квітневих ф'ючерсів на північноморську нафтову суміш марки Brent зросла на 0,41% - до $56,89 за барель. Ціна квітневих ф'ючерсів на нафту марки WTI збільшилася на 0,29% - до $54,49 за барель.

"Ф'ючерси на WTI і Brent підбираються до верхньої межі цінового діапазону, тому наступна пара (торгових) сесій матиме принципове значення з технічної точки зору, принаймні, ми будемо розуміти, в якому напрямку рухаємося", – сказав Майкл Маккарті з CMC Markets.

Вплинути на динаміку цін на нафту може завтрашня статистика Управління енергетичної інформації (EIA), додав Маккарті.

За тиждень, що завершився 10 лютого, запаси нафти і бензину у США зросли до рекордної позначки, повідомило Управління енергетичної інформації (EIA). Зростання видобутку і запасів нафти в США стримує ралі цін на нафту, що розгорнулися слідом за рішенням ОПЕК і держав, що не входять у нафтокартель, знизити виробництво сировини приблизно на 1,8 мільйона барелів на добу заради відновлення балансу на світовому ринку.

Генеральний секретар ОПЕК Мухаммед Баркіндо, виступаючи вчора на Лондонській конференції з нафти і газу, сказав, що члени нафтокартелю в січні виконали зобов'язання в рамках глобального пакту більше ніж на 90 відсотків, і запаси нафти продовжать знижуватися в цьому році.

Але, за словами Баркіндо, говорити про необхідність продовжити угоду сьогодні зарано. Відсоток дотримання пакту про скорочення видобутку Росією та іншими видобувачами поза клубом, що приєдналися до пакту ОПЕК, поки нижчий, сказав він, додавши, що чекає поліпшення цих показників.

Станом на 09:15 за київським часом ціна на нафту марки Brent встановлена на рівні 56,81 долара за барель. На відкритті Brent торгувалася по 56,62 долара за барель, що на 4 центи нижче рівня закриття торгів ($56,66).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-