Віце-прем’єр: Ми зупиняємо ліквідацію

Віце-прем’єр: Ми зупиняємо ліквідацію "Автомобільних доріг України"

Укрінформ
Процедуру ліквідації ПАТ ДАК "Автомобільні дороги України" зупинено, планується почати відновлення компанії.

Про це заявив віце-прем’єр-міністр України Володимир Кістіон під час огляду снігоприбиральної техніки Одеського облавтодору в межах робочої поїздки до Одеської області, повідомляє Урядовий портал.

"На даний час ми зупиняємо процедуру ліквідації ПАТ ДАК "Автомобільні дороги України", будемо його відновлювати, нарощувати і технічні можливості, і підвищувати заробітну плату, і посилювати людськими ресурсами", - наголосив Кістіон.

Він зауважив, що головне завдання ПАТ ДАК "Автомобільні дороги України" - це, передусім, експлуатація та утримання автошляхів.

"У нас завдання досить амбітні на 2017 рік, але наші дорожньо-експлуатаційні організації в першу чергу повинні забезпечити належний рівень експлуатації. Якщо є відповідний технічний і людський ресурс, то вони можуть виконувати роботи з реконструкції, капітального ремонту, будівництва. Але, на моє глибоке переконання, серйозні об’єкти капітального ремонту і реконструкції повинні виконувати спеціалізовані організації, які повинні залучатися через процедуру відповідних тендерів, через ProZorro", - наголосив віце-прем’єр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-