Кістіон запевнив: Проблеми з субсидіями в Овідіополі вирішать найближчим часом

Кістіон запевнив: Проблеми з субсидіями в Овідіополі вирішать найближчим часом

Укрінформ
Віце-прем'єр-міністр України Володимир Кістіон відвідав у четвер місто Овідіополь Одеської області, де ознайомився зі станом організації виплати субсидій і соціальних виплат населенню району.

Кістіон також обговорив ситуацію з виплатами субсидій за комунальні послуги з представниками райдержадміністрації та депутатами райради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"В Овідіопольському районі склалась неприпустима ситуація з виплатою соціальних виплат і наданням субсидій населенню для відшкодування витрат на оплату за комунальні послуги. Близько тисячі родин не отримали грошову допомогу ще за травень, а керівництво району пояснює це тим, що довгий час не було керівника служби з соціальної роботи. Та й зараз призначенням субсидій займаються лише два держслужбовці. Миритися з цим не можна. Хочу запевнити: проблеми з субсидіями і соцвиплатами будуть найближчим часом вирішені", - зазначив Кістіон.

Зараз Одещина перейшла під особливий контроль Кабінету міністрів, увагу буде приділено поліпшенню соціальної роботі з населенням, додав віце-прем'єр.

У свою чергу, виконувачка обов'язків голови Одеської облдержадміністрації Соломія Бобровська зауважила, що "голови райдержадміністрацій - члени команди Міхеїла Саакашвілі будуть працювати, доки не буде призначено нових керівників РДА. Завдяки цьому вдасться уникнути проблем з підписанням документів для оформлення субсидій і соціальних виплат".

Варто зазначити, що зусиллями депутатської більшості Овідіопольської райради керівнику РДА Ігорю Литвинюку, що був членом команди Саакашвілі, ще 3 лютого було висловлено недовіру, але його наступника Ігоря Ільченка досі офіційно не затверджено. Внаслідок цього відсутня злагоджена робота чиновників РДА та депутатів райради.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-