Кістіон проінспектував підготовку Одеського облавтодору і ТЕЦ до зими

Кістіон проінспектував підготовку Одеського облавтодору і ТЕЦ до зими

Укрінформ
Віце-прем'єр-міністр Володимир Кістіон, який прибув сьогодні з робочим візитом до Одеси, ознайомився з підготовкою снігоприбиральної техніки облавтодору до роботи в зимовому сезоні.

Кістіон проінспектував у приміському селищі Нерубайське парк спецтехніки облавтодору для ліквідації снігових заметів та ожеледиці, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Стан підготовки техніки до ліквідації снігових заносів на автотрасах, і зокрема на одеській ділянці магістралі Одеса-Київ, залишає бажати кращого. Для розчищення цієї автомагістралі в облавтодору є лише 9 снігоприбиральних машин. Термін експлуатації багатьох з них перевищено. Нам потрібно оновлювати парк спецтранспорту - 163 одиниць дорожної техніки для обслуговування 3 тисячі кілометрів доріг Одещини недостатньо", - зазначив віце-прем'єр.

За словами Кістіона, якого при інспектуванні парку спецтехніки супроводив керівник Одеського облавтодору Олег Варивода, "уряд знайде кошти на оновлення парку дорожних машин. Буде також до 25 листопада погашено заборгованість із зарплати, що виникла в останні місяці перед автодорожниками".

У супроводі т.в.о. голови Одеської облдержадміністрації Соломії Бобровської віце-прем'єр-міністр ознайомився також з підготовкою до роботи в зимовий період Одеської ТЕЦ, що здійснює енергозабезпечення Приморського району Одеси.

"Довелось пересвідчитися, - сказав журналістам Кістіон, - що теплопостачання центральної частини Одеси зараз забезпечується передусім завдяки досвіду і старанням персоналу ТЕЦ, бо термін експлуатації потужностей підприємства, зведеного майже 70 років тому, уже кілька разів перевищено".

Віце-прем'єр додав, що має намір також перевірити, як надаються субсидії населенню для відшкодування витрат на оплату за комунальні послуги.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-