Вибори на Донеччині проходять без грубих порушень – поліція

Вибори на Донеччині проходять без грубих порушень – поліція

Фото
Укрінформ
Вибори в місцеві органи влади, які сьогодні проходять у трьох районах Донецької області, проходять без грубих порушень громадського порядку.

Про це повідомив відділ комунікації поліції в Донецькій області.

«Вибори в Донецькій області проходять без грубих порушень громадського порядку... Поліцейські охороняють виборчі дільниці, патрулюють вулиці та автошляхи, здійснюють перевірки транспорту та документів громадян, які регулюють транспортні потоки. Посилено контроль на блокпостах та в'їздах-виїздах з міст», – йдеться у повідомленні.

Глава поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін перевірив несення служби в містах Соледар та Миколаївка, де сьогодні проходять вибори в місцеві ради, проінспектував, як забезпечити безпеку громадян і громадський порядок.

Загалом у Донецькій області правоохоронцям надійшли вісім звернень громадян про порушення на виборах.

Зокрема, станом на 13:00 до поліції Донеччини надійшли вісім звернень від громадян про порушення на виборах, з них п'ять зафіксовані в Слов'янському районі, два – у Бахмутському, один - в Костянтинівському. Вони стосувалися порушень з боку представників виборчих комісій, також повідомлялося про конфлікт між представниками видань з різних областей країни, спроби підкупу виборців, яка не підтвердилася.

Всі звернення поліцією зареєстровані, проводиться перевірка.

Фото: Національна поліція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-