Депутати Європарламенту та представники дипмісій їдуть сьогодні на Донбас

Депутати Європарламенту та представники дипмісій їдуть сьогодні на Донбас

Укрінформ
Сьогодні, 23 червня, депутати Європарламенту Петрас Аустревічус, Анна Фотига та представники дипломатичних місій разом з українськими парламентарями перебуватимуть з робочим візитом на сході України.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили в Департаменті інформаційної та внутрішньої політики Донецької ВЦО.

«23 червня 2017 року перший віце-спікер Ірина Геращенко разом із заступником голови Комітету Верховної Ради України з питань європейської інтеграції Марією Іоновою, депутатами Європарламенту Петрасом Аустревічусом, Анною Фотигою та представниками дипломатичних місій перебуватимуть з робочим візитом на сході України», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що під час візиту заплановано ознайомити представників Європарламенту з напруженою безпековою, гуманітарною та екологічною ситуацією на Сході України, оглянути роботу контрольно-пропускних пунктів в’їзду/виїзду, цивільні зруйновані об’єкти Донбасу та стан їх відновлення.

Також передбачається зустріч учасників робочого візиту з представниками спеціальної моніторингової місії ОБСЄ на Сході України для обговорення непоодиноких проблем перешкоджання роботи місії на Донбасі.

Окрім того, в рамках візиту заплановано проведення регіональної наради з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій за участі народних депутатів України Ірини Геращенко, Марії Іонової, представників Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України, Міністерства екології та природних ресурсів України, інших профільних відомств та представників Донецької обласної військово-цивільної адміністрації.

За підсумками робочого візиту передбачається брифінг, констатували в департаменті Донецької військово-цивільної облдержадміністрації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-