Жебрівський сподівається, що до ранку Авдіївка буде з водою

Жебрівський сподівається, що до ранку Авдіївка буде з водою

Укрінформ
На Донецькій фільтрувальній станції резервуари почали заповнювати водою, і є надія, що вже зранку її отримає населення Авдіївки.

Про це написав голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський у Facebook.

"Щодо Авдіївки. Станом на 18:00 ситуація така: ремонтники завершили роботи на ЛЕП, відповідно, на Донецькій фільтрувальній станції почали заповнювати резервуари водою. Потім воду оброблять, відфільтрують і о 18:30 мають подати на наш бік. Якщо все йтиме за планом, то вода до Авдіївки дійде десь до першої години ночі. Спочатку нею заповнять резервуари, а потім – подадуть населенню. У такому випадку люди отримають воду зранку", - написав він.

Жебрівський наголосив, що план буде виконано, якщо цьому не завадять бойовики. З боку території, контрольованої Україною, для прийому та роздачі води все готове, підкреслив він.

Керівник ВЦА також запевнив, що дефіциту води в Авдіївці немає. Від четверга питну та технічну воду розвозять технікою ДСНС та місцевого комунального підприємства. До забезпечення населення бутильованою питною водою долучилися й благодійники, зокрема Червоний Хрест.

Як повідомляв Укрінформ, роботу Донецької фільтрувальної станції було припинено 1 червня через пошкодження трубопроводу в результаті обстрілу поблизу села Яковлівка неподалік  Донецька. Згодом ремонтна бригада провела зварювальні роботи і трубопровід було запущено, однак 2 червня було пошкоджено лінію електропередач, в результаті чого фільтрувальну станцію було знеструмлено.

6 червня проводилися ремонтні роботи ліній електропередач, за результатами яких подано напругу на лінію Макіївка - АКХЗ №2.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-