У столиці Катару провели захід, присвячений українському борщу
Як передає Укрінформ, про це посольство повідомило на своїй фейсбук-сторінці.

У рамках події у ресторані «Desert Rose» українська видавчиня, рестораторка та засновниця міжнародного проєкту BorschToGo Лілія Почкун презентувала свою кулінарну книгу «Йдемо борщувати!» та провела кулінарний майстер-клас з приготування борщу.

«BorschToGo – це не просто кулінарна ініціатива. Це платформа міжнародної підтримки, що має на меті об’єднати рестораторів з усього світу навколо ідеї відбудови України», – зауважили у посольстві.

Борщ, приготований за традиційним рецептом, поданий із теплом і любов’ю, подарував присутнім не лише смак України, а й відчуття дому.

Посольство України подякувало Лілії Почкун за її ініціативу, натхнення та енергію, а ресторану «Desert Rose» — за гостинність і підтримку українських культурних заходів у Катарі.
Нагадаємо, у посольстві України в Державі Катар 20 квітня відбулося святкове зібрання української громади з нагоди Великодня. Захід об'єднав численних представників української родини в Досі у щирій атмосфері віри, єдності та надії.
Фото: посольства України в Катарі / Фейсбук