Буданов зустрівся з представниками Світового конгресу українців і проєкту Saint Javelin

Буданов зустрівся з представниками Світового конгресу українців і проєкту Saint Javelin

Укрінформ
Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України генерал-лейтенант Кирило Буданов провів зустріч з представниками Світового конгресу українців і проєкту Saint Javelin.

Як передає Укрінформ, про це ГУР МО України повідомляє у Фейсбуці.

Буданов зустрівся з делегацією канадців українського походження – директором ініціативи Unite With Ukraine СКУ Андрієм Потічним, засновником Saint Javelin Крістіаном Борисом і представницею даного проєкту Юлією Тимошенко.

У ГУР зауважили, що за час повномасштабного вторгнення Росії вказані благодійні проєкти системно підтримують підрозділи Сил безпеки й оборони України, зокрема й воєнної розвідки.

Ініціатива Unite with Ukraine понад 70 країнах світу зібрала понад 57 мільйонів доларів для допомоги захисникам України. Проєкт Saint Javelin – понад 2 мільйони доларів.

«Вказані кошти були витрачені на придбання засобів тактичної медицини, сучасної амуніції, безпілотних систем, броньованих та повнопривідних автомобілів для українських воїнів», – зазначили в ГУР МО.

Буданов висловив вдячність за постійну підтримку розвідників, а також за поширення по всьому світу інформації щодо реальної ситуації в Україні та про воєнні злочини, скоєні державою-агресором Росією.

Співрозмовники обмінялися символічними подарунками та домовилися поглибити взаємодію та співпрацю заради зміцнення України й ефективної відсічі московським загарбникам.

Як повідомляв Укрінформ, Світовий конгрес українців в рамках своєї ініціативи «Unite with Ukraine» закупив і доставив сімом бригадам Збройних сил України 900 FPV-дронів.

Фото: ГУР МОУ / Фейсбук 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-