СКУ закликав підтримати українських олімпійців у Парижі

СКУ закликав підтримати українських олімпійців у Парижі

Укрінформ
Світовий конгрес українців (СКУ) закликав підтримати українських спортсменів на літніх Олімпійських іграх у Парижі та долучитися до інформаційної кампанії. 

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сайті СКУ.

Оскільки вуличні акції на час Олімпіади будуть заборонені, СКУ планує інформаційну кампанію, яка складатиметься з двох кроків.

«По-перше, ми запрошуємо лідерів української діаспори й спортивних діячів з усього світу записати відео з побажанням перемоги нашим олімпійцям. Згодом скомпоновані відео будуть продемонстровані нашим олімпійцям у Парижі та в соціальних мережах», – повідомили в СКУ. 

Читайте також: Українці Франції бойкотуватимуть участь росіян в Олімпіаді

Під час кампанії СКУ пропонує використовувати такі гасла: «Українці змагаються – Україна перемагає!», «Українці змагаються – Україна творить історію! Єднаймося та перемагаймо!». 

Таке звернення можуть записати лідери або члени громад, спортсмени з українським корінням або друзі України, спортивні команди дорослі місцеві, спортивні команди дитячі, українські школи. Інструкція до запису відео можна знайти за посиланням. 

Нагадаємо, раніше у травні очільники СКУ провели розмову з президентом Національного олімпійського комітету Вадимом Гутцайтом про те, як світове українство може підтримати українських атлетів на літніх Олімпійських іграх у Парижі.

20 травня стало відомо, що Україна офіційно братиме участь на Олімпіаді у Парижі, яка відбудеться з 26 липня по 11 серпня 2024 року. Оголошення про це з'явилося після зустрічі з журналістами очільника Мінмолодіспорту Матвія Бідного і президента НОК України Вадима Гутцайта.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-