В українській бібліотеці у Відні презентували видання видавництва «Час Змін Інформ»

В українській бібліотеці у Відні презентували видання видавництва «Час Змін Інформ»

Фото
Укрінформ
В Українській бібліотеці парафії Св. Варвари у Відні (Австрія) відбувся спільний із LiterAktiv захід – презентація видань українського видавництва «Час Змін Інформ».

Як передає Укрінформ, про це бібліотека повідомила на своїй фейсбук-сторінці.

На питання модераторки Ганни Гнедкової директор видавництва Костянтин Климчук та головна редакторка Тетяна Виговська розповіли про те, як участь у Революції Гідності та фронтове волонтерство надихнули їх змінювати Україну та сприйняття української літератури в Україні на краще. Саме так у м. Біла Церква утворилося сучасне видавництво «Час Змін Інформ», яке видає дитячу, художню, навчальну та довідникову літературу.

Зауважується, що година зустрічі минула непомітно: Костянтин і Тетяна розповідали веселі і сумні історії навколо кожної книжки, в тому числі історію про долю книжок видавництва «Юніверс», врятованих ними із Бучі, та дискутували з аудиторією про роботу авторів із мовою – як із метафорами та неологізмами, так і з суржиком та діалектами.

Після події у читачів та читачок була можливість безпосередньо поспілкуватися з видавництвом, запропонувати свої рукописи, а також, звичайно, придбати книжки, серед яких великим попит мав двотомник творів Івана Багряного.

Нагадаємо, в Українській бібліотеці парафії Св. Варвари у Відні пройшло перше читання казок дітям, яке провела казкарка з 15-літнім стажем Марія Солтис-Смирнова з Рівного.

Фото: Оксана Явоська

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-