У Торонто відбувся концерт «Разом колядуймо»

У Торонто відбувся концерт «Разом колядуймо»

Фото, відео
Укрінформ
Українська громада Торонто 14 січня заповнила Костел Скорботної Богоматері у західній частині міста, щоб насолодитися різдвяним концертом «Разом колядуймо».

Про це Укрінформу повідомив Хав'єр Апонюк Савич, член управи Конгресу українців Канади – відділ Торонто.

У концерті, організованому жіночим хором «Веснівка» та Українським чоловічим камерним хором Торонто, також взяли участь композиторка та піаністка Ольга Попова та юнацька капела бандуристів ім. Віри Зелінської «Золоті Струни».

Майже дві години присутні насолоджувалися колядками в обробці Леонтовича, Стеценка, Стадника, Герасименка та багатьох інших видатних українських композиторів. Закриття заходу відбулося виконанням «Бог предвічний» трьома хорами.

«Після стількох років випробувань через російське вторгнення в Україну українська громада зібралась, щоб святкувати Різдво та набратись сил, щоб продовжувати боротьбу та будувати майбутнє української нації», – додав Хав'єр Апонюк Савич. 

Нагадаємо, у листопаді 2023 року виступом у канадському Торонто завершився цикл патріотичних концертів українського жіночого хору «Веснівка» та Українського чоловічого камерного хору Торонто, які раніше дали концерти у Детройті та Клівленді (США), а також у Лондоні (Онтаріо, Канада).

Фото: Oksana Zelinska-Shevchuk / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-