Очільник української громади Канади отримав державну відзнаку

Очільник української громади Канади отримав державну відзнаку

Фото
Укрінформ
Президент Канадсько-української фундації Віктор Гетьманчук отримав Орден Канади - найвищу державну відзнаку Канади, якою нагороджують громадян країни за виняткові заслуги перед канадським суспільством і людством.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це оголосили в офісі генерал-губернатора Канади.

Відповідно до офіційного опису, Гетьманчук удостоєний відзнаки третього ступеню “за тривалу відданість й лідерство в українській громаді й поза нею”.

Читайте також: Діаспорські колективи виступили на різдвяному концерті в Торонто

У Канадсько-українській фундації привітали свого президента із нагородженням, зазначивши, що “протягом минулих 50 років пан Гетьманчук справив значний вплив на канадсько-українську громаду та канадське суспільство загалом”. “Кожній організації, до якої він належав, залишалися позитивні зміни, що забезпечать культурну та фінансову стійкість на покоління”, - наголосили у Канадсько-українській фундації.

Канадська благодійна ініціатива “Український гуманітарний заклик”, що спільно втілюється Канадсько-українською фундацією та Конгресом українців Канади, за рік зібрала для допомоги Україні понад 52 млн канадських доларів (близько 40 млн дол. США) від 72 тисяч донорів.

Фото: Канадсько-українська фундація

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-