На благодійному концерті «Звуки серця» в Ризі збирали кошти на підтримку ЗСУ

На благодійному концерті «Звуки серця» в Ризі збирали кошти на підтримку ЗСУ

Фото, відео
Укрінформ
У Латвійській Національній Бібліотеці в Ризі відбувся благодійний Творчий вечір музики та поезії «Звуки серця» за участі українських і латиських виконавців, на якому збирали кошти на підтримку ЗСУ.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Головною ідею нашого творчого вечору, було поєднати культуру двох країн на одній сцені. Звучали музика та поезія України та Латвії. І ми щиро вдячні всім учасникам. У світлій атмосфері цього вечора вже відчувався теплий різдвяний настрій. Але на фронті зараз комусь може бути холодно, тому ми збирали кошти на зимовий одяг українським воїнам», — сказала організаторка заходу Юлія Кабіцина-Каб'єр.

В концерті взяли участь шість українських виконавців, в тому числі актор театру і кіно Тимур Ібрагімов, актриса Марина Білоус, які на даний момент мешкають у Латвії. Також виступили чотири латвійських виконавці, серед яких – гітарист, композитор Каспарс Земітіс; співак, автор пісень Карліс Казакс.

На заході були присутні більше 80 глядачів. Верхня зала багатоповерхової Латвійської Національної Бібліотеки, з якої відкривається чудовий вид на зимову Ригу, був заповнений. На кошти, зібрані під час концерту будуть придбані 13 повних комплектів теплого одягу для бійців однієї з конкретних бригад ЗСУ, з якою вже є домовленість.

Організатором вечору був Благодійний фонд сім'ї Полонських за підтримки LNB, Laima та Maxima.

Читайте також: У Нідерландах українська громада зустрілася із Ірмою Вітовською

Як повідомляв Укрінформ, на благодійному заході у Сіднеї зібрали рекордні 200 000 австралійських доларів (понад $131 тис) у межах ініціативи UNITED24, які передадуть на відбудову зруйнованої школи в Дніпропетровській області.

Відео, фото - Артем Кочарян, Олег Кудрін

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-