У Таллінні відбудеться урочисте відкриття закладу української кухні «Borsch & Varenyk»

У Таллінні відбудеться урочисте відкриття закладу української кухні «Borsch & Varenyk»

Фото
Укрінформ
Ресторан української кухні Faina Ukraina запросив на урочисте відкриття свого родинного та затишного закладу «Borsch & Varenyk», яке відбудеться 8 грудня у Таллінні.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Посольства України в Естонії.

У диппредставництві повідомили, що Faina Ukraina – це перша справжня, автентична українська кухня в Естонії. Вони працюють вже майже два роки у режимі «Takeaway» та доставки. Окрім цього Faina Ukraina надає інші послуги, зокрема кейтеринг для будь-якої кількості осіб (від 5 до 350) та у будь-якому форматі: на відкритому повітрі, в офісних приміщеннях, замках та маєтках тощо.

Faina Ukraina також працює на фестивалях, ярмарках, виставках. За два роки роботи вони відвідали 37 локацій та міст по всій Естонії. Ресторан забезпечував такі заходи, як Laulupidu, концерти Rammstein, Depeche Mode, The Weekend.

Faina Ukraina презентувала українську кухню на всіх Великих вулицях їжі у Таллінні, Пярну, Хаапсалу, Раквере, Тарту та інших. Двічі брали участь у найбільшому фестивалі їжі – Grillfest у Пярну.

На сьогодні клієнтами Faina Ukraina є туристи та гості з понад 100 країн світу.

«Втілюючи набутий досвід, Faina Ukraina відкриває свій родинний заклад, щоб створити місце для комфортних зустрічей естонців, українців та гостей прекрасної Естонії з будь-якої країни світу. Faina Ukraina створила дружню атмосферу закладу, що базується на комфорті та затишку з виключно їжею ручної роботи, каміном та гарною українською музикою», – розповіли у Посольстві.

За повідомленням, Faina Ukraina щодня готує для своїх друзів від 5 до 10 видів борщу, 5-10 видів вареників ручної роботи, декілька видів українських ковбасок, зроблених власноруч у власному закладі, чотири види українського сала. Вся ця смачна їжа, а також багато-багато інших страв, готуються за власними та традиційними рецептами.

У день урочистого відкриття «Borsch & Varenyk», яке відбудеться у першу п'ятницю грудня з 15.00 до 22.00 за адресою Tallinn, Endla, 56, Faina Ukraina готуватиме на свіжому повітрі два види українського борщу на відкритому вогні, смажити смачні домашні ковбаски, робити деруни та багато інших смаколиків.

Нагадаємо, у Нью-Йорку, на території залізничного вокзалу Гранд-Сентрал-Стейшн, з’явилася можливість скуштувати українські страви від одного з найвідоміших у США ресторанів української кухні Veselka.

Фото: Faina Ukraina / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-