У Бірмінгемі провели другий Саміт українських студентів

У Бірмінгемі провели другий Саміт українських студентів

Фото
Укрінформ
В Університеті Бірмінгема (Велика Британія) успішно пройшов другий Саміт українських студентів, який зібрав зібрала 80 учасників з 35 університетів.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила Спілка українських студентів у Великій Британії (Ukrainian Students Union), яка організувала цю конференцію у співпраці Українським товариством Бірмінгема та за підтримки Посольства України.

Саміт розпочався з панельної дискусії «Громадянський обов'язок за кордоном» за участі відомих спікерів, таких як Павло Клімкін та Сергій Притула.

Студентські лідери також мали змогу відвідати воркшопи, організовані IBM та IPYG UK, покращити свої презентаційні та комунікаційні навички, а також ближче познайомитися один з одним.

У спілці зазначили, що під час саміту було підписано Меморандум про співпрацю з багатьма українськими товариствами з різних університетів, включно з Ноттінгемським університетом Трент, Університетами Гринвіча, Ньюкасла та Кентського університету.

«Ми пишаємося успіхом розвитку співробітництва між українськими студентськими товариствами у Великій Британії та з нетерпінням чекаємо на нові пам'ятні зустрічі, подібні до цієї», – додали в організації.

Як повідомляв Укрінформ, Спілку українських студентів у Великій Британії було створено 2022 року.

Фото: Ukrainian Students Union / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-