У Гаазі відбулася зустріч активних волонтерів фундації «Українці в Нідерландах»

У Гаазі відбулася зустріч активних волонтерів фундації «Українці в Нідерландах»

Фото
Укрінформ
У Гаазі відбулася зустріч активних волонтерів фундації «Українці в Нідерландах», під час якої обговорили проблеми та виклики, що постають перед фундацією, підбили підсумки волонтерської роботи за 600 днів від повномасштабного вторгнення РФ і розглянули плани щодо подальшої діяльності.

Як передає Укрінформ, про це фундація повідомила на своїй фейсбук-сторінці.

У зустрічі брали участь волонтери, які працюють в напрямках гуманітарної допомоги, мітингів, культурних заходів, комунікацій, а також студентського товариства.

У фундації зауважили, що ця подія стала відмінною нагодою висловити вдячність усім волонтерам (не лише присутнім на зустрічі) за їхній надзвичайний внесок у роботу фундації. Оскільки волонтери відіграють ключову роль у неприбуткових неурядових організаціях, без їхнього вкладу багато проєктів та ініціатив було б неможливо реалізувати.

«Це дуже важливо, що ми змогли зібратися й поспілкуватися про поточні виклики і плани. Кожен із вас зробив і робить вагомий вклад у своєму напрямку. Дякую кожному із вас! Ви неймовірні! Щаслива бути частиною нашої великої діаспорної родини в Нідерландах і забезпечувати надійний тил разом. Перемоги нам всім!», – висловила свою вдячність Віра Зваан, голова Ради правління фундації «Українці в Нідерландах».

Фундація «Українці в Нідерландах» – неурядова неприбуткова організація, яка у співпраці з нідерландською владою, Посольством України в Королівстві Нідерланди, та місцевими організаціями залучає донації і надсилає гуманітарну допомогу в Україну, організовує заходи для підтримки України та українців, і доносить правдиву інформацію про війну Росії проти України.

Фундація «Українці в Нідерландах» також займається проєктами та ініціативами в культурній, освітній, бізнесовій, політичній та медійній сферах для підтримки та поглиблення співпраці між Україною та Нідерландами.

Вона також є першою та єдиною організацією, що виконує функції офіційного представництва української діаспори в Нідерландах.

Як повідомляв Укрінформ, у вересні «Українці в Нідерландах» передали гуманітарну допомогу Україні, зокрема, йдеться про чотири автівки на потреби ЗСУ, операційний стіл для військового шпиталю.

Фото: Українці в Нідерландах / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-