В Українському саду в Ризі висадили 25 кущів калини

В Українському саду в Ризі висадили 25 кущів калини

Фото
Укрінформ
В Українському саду в Ризі під час Всеукраїнської благодійної акції «Мільйон дерев памʼяті та життя», яка відбувається у рамках глобальної екоініціативи Greening of the Planet, було висаджено 25 кущів калини як символу України.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Латвії.

У заході взяли участь Посол України в Латвії Анатолій Куцевол, віцемер Риги Едвард Ратнієксом, дипломати Посольства України в Латвії, представники організації «Український дім в Латвії» та українська громада.

«Сьогодні, в Ризі, ми висадили кущі калини – українського символу, в пам’ять про наших Захисників та Захисниць, які загинули, боронячи нашу незалежність у боях з російським ворогом. Це також є нашим внеском в озеленення міста на знак вдячності Ризі та усім рижанам за постійну допомогу, яка надається Україні у цей надзвичайно складний час», – зазначив Посол України.

Акція «Мільйон дерев памʼяті та життя» в Ризі відбулася за організації Посольства України в Латвії, спільно з Український Дім у Латвії та за підтримки латвійської компанії Kesko Senukai та фонду «Nākotnes Atbalsta fonds».

Метою проведення акції з висадження дерев на різних локаціях в Україні та у світі було підтримати українських героїв, які боронять Україну на лінії фронту та вшанувати пам’ять тих, хто загинув у бою за незалежність.

Нагадаємо, саджанець калини висадили на території Посольства України у Фінляндії.

Фото: Посольство України в Латвії / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-