У Чикаго жіноча збірна України з вільної боротьби зустрілася з українською громадою

У Чикаго жіноча збірна України з вільної боротьби зустрілася з українською громадою

Фото
Укрінформ
Жіноча збірна України з вільної боротьби Ukrainian Wrestling Association у рамках візиту до Чикаго (США) відвідала історичні райони «міста вітрів» – Ukrainian Village, Downtown Chicago, а також зустрілася з місцевою українською громадою.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Генеральне консульство України в Чикаго.

ГКУ подякувало Спортивній асоціації української діаспори (Ukrainian Diaspora Sport Association) і її президенту Андрію Гаврилишину, Українському конгресовому комітету Америки в Іллінойсі (Ukrainian Congress Committee of America, Illinois Division) в особі Марії Дмитрів-Капеняк і Марти Фаріон, Українському незалежному радіо (Ukrainian Independent Radio) та його ведучій Оксані Чуйко за організаційну та інформаційну підтримку, Мотрі Мельник за те, що зустріч пройшла в надзвичайному місці - Ukrainian Institute of Modern Art, а також Chicago Varenychok і Оксані Ремарук за смачне частування гостей.

Зауважується, що впродовж туру (м.Чикаго, штат Айова, м.Нью-Йорк, м.Вашингтон, штат Нью-Джерсі) українські борчині будуть спілкуватися зі спортсменами та борцівською спільнотою, щоби розповісти про Україну та російську війну проти нашої країни, а також тренуватися та змагатися.

Крім того, українські чемпіонки візьмуть участь у фільмуванні документального кіно про команду збірної України з вільної боротьби для Netflix.

Нагадаємо, в Університетському клубі Чикаго відбулася зустріч української громади з американською політикинею Марсі Каптур, під час якої було обговорено війну Росії проти України, а також необхідну підтримку для Збройних сил України. 

Фото: Consulate General of Ukraine in Chicago / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-