На Кіпрі відбудеться виставка «Божий Світ», зібрані кошти з якої підуть на потреби ЗСУ

На Кіпрі відбудеться виставка «Божий Світ», зібрані кошти з якої підуть на потреби ЗСУ

Укрінформ
На Кіпрі 30 вересня відкриється виставка-продаж «Божий Світ» української художниці Ольги Бринцевої, всі зібрані кошти з якої підуть на потреби Збройних сил України.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у Фейсбуці Український дім на Кіпрі.

«За участю посла України на Кіпрі пана Руслана Німчинського та Українського дому на Кіпрі, м. Пафос, в суботу 30 вересня о 16:00 відбудеться урочисте відкриття художньої виставки робіт «Божий Світ» заслуженої художниці України Ольги Бринцевої», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, відкриття виставки присвячене Дню захисника і захисниці України, а також приурочене святу Покрови Божої Матері.

На виставці будуть представлені роботи, написані мисткинею за останні чотири роки. Це виставка-продаж, усі зібрані кошти підуть на потреби ЗСУ.

Авторка виставки зазначила, що вирішила на основі малюнків та живопису онучок написати серію картин, вписавши дівчаток у їхні власні твори.

Вона також зазначає, що цю виставку присвячує сміливому, непокірному, вільному українському народу.

Ольга Бринцева – мисткиня, що працює в різних видах образотворчого мистецтва, членкиня Херсонської обласної організації Національної спілки художників України. Художниця активно брала участь у міжнародних виставкових проєктах у Німеччині, Франції, на Кіпрі, у князівстві Монако.

Як повідомляв Укрінформ, у м.Софії (Болгарія), в галереї «Средец», відкрилася виставка «Кам'яні вишиванки Нової Каховки в текстилі», автор яких створює копії новокаховських «кам'яних вишиванок» за допомогою об'ємної килимової вишивки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-