У Південній Кореї розпочався Тиждень української культури

У Південній Кореї розпочався Тиждень української культури

Фото
Укрінформ
У південнокорейському місті Пхьонтек розпочався Тиждень української культури, під час якого мешканці та гості міста мають можливість дізнатися більше про культуру та традиції України.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Республіці Корея.

На церемонії відкриття виступили артисти української громади Кореї (Українці в Кореї / Ukrainians in Korea), український струнний квартет «Ліберте», Дитячий хор м.Пхьонтек, і Танцювальне товариство «Калина» Університету іноземних мов Ханкук.

На галявині поруч з бібліотекою «Бедарі» було відкрито інтерактивні стенди для проведення майстер-класів зі створення паперових янголів і браслетів у національних кольорах.

Також вперше в Кореї Посольство презентувало Міжнародний марафон пересувних виставок «Формула миру в мистецтві дітей України», представлений дитячими творами з колекції БФ «Львівська дитяча галерея».

Крім того, у бібліотеці «Бедарі» реалізовано проєкт «Українська книжкова поличка», відкрито фотовиставку про Україну та виставку малюнків українських дітей, учасників Міжнародного Художнього Фестивалю МАЛЮЙ.UA.WAR.

Щира вдячність висловлена співорганізаторам – Фундації міжнародних обмінів м.Пхьонтек та мерії міста за організацію такої важливої події, а також партнерам – БФ «Львівська дитяча галерея», Ukrainer in English, ADRUM - Association for the Development of International Relations.

Також посольство подякувало за безцінний внесок студентам Університету іноземних мов Ханкук, волонтерам та артистам.

Нагадаємо, у Південній Кореї відбулася виставка воєнних постерів «Voice of Ukraine», підготовлена факультетом української мови Університету Ханкук за підтримки Посольства.

Фото: Посольство України в Республіці Корея / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-