У Британії відбувся благодійний концерт на підтримку України

У Британії відбувся благодійний концерт на підтримку України

Фото, відео
Укрінформ
У Великій Британії, в Церкві св. Івана Хрестителя у селищі Вулві, відбувся концерт на підтримку України, на який прийшли мешканці сусідніх сіл, міст Ковентрі та Нанітон.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила Асоціація українських жінок (ОУЖ) у Ковентрі (OUZ Coventry – Association of Ukrainian Women in Great Britain).

У рамках заходу церковний хор української громади м.Ковентрі заспів декілька українських пісень та Молитву за Україну. Окрім цікавої концертної програми, спільний хор англійських жінок виконав «Ой, у лузі червона калина», що стало приємним сюрпризом для всіх присутніх українців.

OUZ Coventry подякувала Марії Гаврилів, яка є членом ОУЖ у Ковентрі та всім парафіянам церкви села Вулві (Wolvey) за чудовий вечір, за їх молитви та підтримку України в цей нелегкий час.

Нагадаємо, у травні Асоціація українських жінок у Великій Британії відсвяткувала своє 75-річчя у центрі Спілки української молоді «Тарасівка» (Вестон-он-Трент, Дербішир), куди з'їхалися українки різних міст Англії.

У червні відбулися загальні збори Асоціації українських жінок (ОУЖ) у британському місті Ковентрі, на яких обрали нову управу.

Фото та відео: OUZ Coventry - Association of Ukrainian Women in Great Britain

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-