У Ризі відбудеться благодійний концерт на підтримку України

У Ризі відбудеться благодійний концерт на підтримку України

Укрінформ
З нагоди святкування Дня Незалежності України у Вермандському парку в Ризі (Vērmanes dārzs) 24 серпня відбудеться благодійний концерт на підтримку України.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Латвії.

Культурна подія об’єднає артистів з України та Латвії – «Varakuta», Timur Vilcāns, співачка Катріна Гупало з гуртом, Анастасія Василенко, Анастасія Ячменкіна та «Subscriptum», «Rigga Reggae», Igo, Edgars Vilcāns, «Queentessence» та Rihards Saule та інші.

Святковий концерт розпочнеться у четвер о 17.00, а завершиться о 19:00 флеш-акцією «Ланцюг єднання», під час якої всі присутні об’єднаються навколо 30-метрового Прапора України, висловлюючи єдність і непереможність.

Відвідування концерту безплатне. Також на концерті будуть доступні цільові грошові пожертви на підтримку української армії. Усі охочі матимуть можливість відвідати намети з українськими товарами та скуштувати українські страви.

Концерт проводиться за підтримки Посольства України у співпраці з організацією «Tavi draugi» та Ризькою міською радою,

Нагадаємо, до Дня Незалежності України в Ризі з 24 по 29 серпня відбудеться благодійний культурний проєкт «Ukraine. Residence of Freedom», який об’єднає митців з України та Латвії. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-