У Німеччині відбувся концерт з нагоди 20-ї річниці заснування організації Pro Ukraine

У Німеччині відбувся концерт з нагоди 20-ї річниці заснування організації Pro Ukraine

Фото
Укрінформ
У німецькому місті Ратінген, у Stiftung Haus Oberschlesien, відбувся благодійний концерт з нагоди 20-ї річниці заснування Pro Ukraine – першої українською організацією у землі Північний Рейн-Вестфалія.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Генеральне консульство України в Дюссельдорфі. 

У концерті взяли участь місцеві митці та українці, які змушені були залишити Україну через російську агресію.

Генконсул Ірина Шум у своїй промові підкреслила важливість діяльності організації для української громади в землі Північний Рейн-Вестфалія, а також для України, адже з часу повномасштабного вторгнення організацією була надана велика допомога у вигляді гуманітарних вантажів та підтримки українських дітей-сиріт, а також підтримки Рогатинської гімназії для талановитої молоді.

Також під час заходу Ірина Шум передала очільниці Pro Ukraine пані Вірі Костюк Буш вітальний лист і відзнаку від заступника Міністра закордонних справ України Євгена Перебийноса за багаторічну діяльність для підтримки України.

Нагадаємо, в рамках Всесвітньої кампанії до Дня Незалежності України «Незалежність у моєму серці» (IndependenceInMyHeart) у німецькому Дортмунді відбудеться мітинг-хода зі 100-метровим державним прапором України.

Фото: Generalkonsulat der Ukraine in Düsseldorf / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-